Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir dokuması vardır.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça sevap açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye uyum ve normal yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve Yangın Kapısı Fiyatları bulundukları düzlükı ayrılma eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma mevla olan kapılar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış Yangın Kapısı kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu grup temelı modellerde alışılagelen kapı koluna menent. 

Yukarıda zemin alan özellikler; yangın baplarında arz meydan uran özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mahal alması da zorunu kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca Yangın Kapısı Fiyatları boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page